Sportschoenen mét advies, podologie en steunzolen

Runners Mol : Sportschoenen, podologie en steunzolen


Eerste hulp bij klachten

Een goede stabiliteit van de voet en het lichaam op de schoen is heel belangrijk. Hiermee reduceren we de mogelijkheid op klachten en blessures. Als een stabiele schoen niet voldoende is, kunnen er in zowat elke schoen een aanpassingen gemaakt worden in het standaardzooltje van de schoen. Dit zorgt voor een extra stabiliteit, sturing of ondersteuning.

Zowel deze analyse als de aanpassingen zijn volledig gratis. Klanten die na de aankoop van de schoenen klachten krijgen, zien we graag terug om hiervoor een oplossing te zoeken met eventuele aanpassingen.

Runners Mol : Sportschoenen, podologie en steunzolenGezien het succes was ook het nieuwe gebouw al snel te klein en werd er uitgebreid. Dit vooral om de verschillende analyseruimtes in onder te brengen die dienen om steunzolen op te meten.

Vandaag werken we met 5 podologen, waarvan 4 zich bezig houden met het aanmeten van steunzolen. In de werkplaats werken 2 mensen, waarvan 1 podoloog om de zolen te vervaardigen en aanpassingen doen. In het winkel gedeelte werken 3 verkopers die zich bezig houden met advies geven bij het aankopen van sportschoenen, kleding en sport materialen.

Sinds een aantal jaren werken de kinderen van Karel, Tom & Leen, samen met hun vader aan de toekomst en het welzijn van de zaak. In juni 2012 is de hele winkel dan volledig verbouwd en gemoderniseerd. Dit zorgde voor een nieuwe boost in het toffe en sterke Runners Mol team.
Weergeven in een nieuw venster
Bel ons op +32 (0)14 32 14 36
voor een vrijblijvende afspraak.